رابطه مصرف زنجبیل و فشار خون چیست؟

رابطه مصرف زنجبیل و فشار خون چیست؟آیا زنجبیل باعث کاهش فشار خون می شود؟ در سایت جسارت

زنجبیل و فشار خون بالا ، زنجبیل و فشار خون ، رابطه زنجبیل و فشار خون ، خواص زنجبیل و فشار خون ، چای زنجبیل و فشار خون ، رابطه زنجبیل با فشار خون ، خواص زنجبیل برای فشار خون ، خواص زنجبیل در فشار خون ، خواص زنجبیل بر فشار خون ، خواص زنجبیل روی فشار خون ، مصرف زنجبیل و فشار خون

رابطه مصرف زنجبیل و فشار خون چیست؟آیا زنجبیل باعث کاهش فشار خون می شود؟

زنجبیل و فشار خون , رابطه زنجبیل و فشار خون , خواص زنجبیل و فشار خون , تاثیر زنجبیل و فشار خون

در این مطلب از سایت جسارت به خواص مصرف زنجبیل و فشار خون می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

زنجبیل یا زنجفیل گیاهی است با نام علمی zingiber officinale که به نام عمومی ginger در دنیا مشهور است. زنجبیل گیاهی است چند ساله که دارای ریزوم های غده ای است.

ساقه های گیاه به طور عمودی از ریزوم ها خارج شده و در انتها به گل های زرد و زیبا منتهی میشوند .

برگهای این گیاه پهن بوده و باغلافی به ساقه ها متصل شده اند.

زنجبیل و فشار خون

مهمترین ترکیبات زنجبیل شامل مواد بودار سوزاننده ای است که بیشتر اثرات اصلی آن مربوط به همین مواد است.

ترکیبات اصلی آن شامل : انواع قند ها ( 50تا 70 درصد) ، چربی ها (3تا 18 درصد) ، اولئورزین ( 4تا 7.5 درصد ) ، و ترکیبات سوزاننده (1تا 3 درصد ) است.

یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه (6 گرم) حاوی 5 کالری ، یک گرم کربوهیدرات و مقدار بسیار جزءی چربی ، پروتئین و فیبر می باشد.

زنجبیل جزء گیاهان دارویی مهم بوده و دارای خواص متعددی از جمله :

ضد تهوع ، مقوی قلب، ضد لخته شدن خون، ضد باکتری ، آنتی اکسیدان ، ضد سرفه ، ضد سموم کبدی، ضد التهاب ، ادرار آور ،

کاهش اسپاسم ، محرک سیستم ایمنی، ضد نفخ ، افزایش ترشحات روده ای معدی ،پایین آورنده ی کلسترول خون و

محرک گردش خون مغزی و محرک هضم غذا می باشد .